Αποτελέσματα ΓΣ 2019

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η ετήσια τακτική Γενική συνέλευση του Ομίλου Κρητικού Λαγωνικού. Λάτρεις της φυλής μας τίμησαν με την παρουσία τους από κάθε γωνιά της Κρήτης.

Κατά την διάρκεια της συνέλευσης: Ψηφίστηκε ο Οικονομικός απολογισμός Έγινε απολογισμός δράσεων. Έγκριση αρωγών σε τακτικά μέλη Εγγραφές νέων μελών. Στα πλαίσια των νέων εγγράφων θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως τον υφυπουργό αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη ο οποίος αυθόρμητα και θερμά είναι πλέον ανάμεσα στα μέλη του Ομίλου μας με ειλικρινή διάθεση να βοηθήσει τον αγώνα μας.

Επίσης ανακηρύχθηκε ως " Επίτιμο Μέλος " του ΟΚΛΑ ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου Νανακης Ανδρέας για την ανιδιοτελή αγάπη του στην φυλή καθώς και την διάθεση του να συνδράμει στην ερχόμενη κυνοφιλική διοργάνωση του Ομίλου και γενικότερα στο έργο μας. Έγινε μια αναλυτική παρουσίαση για την σημασία της συμμετοχής και κατανόησης βασικών κυνολογικών εννοιών οι οποίες συνδέονται με την μεγίστη απόδοση στην εργασία.

Τελευταία και σημαντικότερη ενότητα αποτέλεσαν ο Κανονισμός και το πρότυπο Εργασίας τα οποία ολοκληρώθηκαν και εγκρίθηκαν από την ΓΣ μαζί με το πρόγραμμα του 2020

© 2014 Cretan Dog. All rights reserved.