Ο Ρουμάνος διεθνής κριτής σκύλων Πέτρου Μουντεάν στην ΕλλάδαΣυγκλονισμένος με την εικόνα που αντίκρυσε στο Μάτι δήλωσε ο Ρουμάνος διεθνής κριτής σκύλων Πέτρου Μουντεάν.

Ο κ. Μουντεάν βρέθηκε στην Ελλάδα προσκεκλημένος του Κυνολογικου Ομίλου Ελλάδος για την προώθηση και διεθνή αναγνώριση των ελληνικών φύλων του Κρητικού λαγωνικού και του Μολοσσού της Ηπείρου. Σε ομιλία του σε ξενοδοχείο στο μάτι ανέλυσε στους Έλληνες κριτές την εικόνα που αποκόμισε παραδίδοντας σεμινάριο υπό τον ΚΟΕ για τον τρόπο που πρέπει να λειτουργούν αξιολογώντας σκύλους. Στην έναρξη του σεμιναρίου ζήτησε και τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για την τραγωδία που έχει συγκλονίσει την Ευρώπη.

Αισθανόμαστε ιδιαιτέρως τυχεροί που βρεθήκαμε με τον αγαπητό Petru Muntean ο οποίος δεν θεωρείται τυχαία ένας από τους κορυφαίους κριτές στο κόσμο! Για εμάς ήταν τιμή και χαρά που συζητήσαμε το θέμα του προτύπου του Κρητικού Λαγωνικου μαζί του και διευρυναμε τους Κυνολογικους μας ορίζοντες μέσα από τις γνώσεις και την εμπειρία του! Μας τιμά ιδιαίτερα η δήλωση του πως αισθάνεται πλέον βαθύτατα συνδεδεμένος με την προσπάθεια μας και τον Κρητικό Λαγωνικό!

Η εμπειρία της προέδρου του ΚΟΕ Ιωάννας Γαλανού με τις ενέργειες της οποίας υλοποιηθηκε αυτή η επίσκεψη αποζημίωσε την αναμονή μας αποδεικνύοντας τον εύστοχο χειρισμό της σε αυτό το ζήτημα!

© 2014 Cretan Dog. All rights reserved.