Έκθεση αναγνώρισης και μορφολογίας 22/4 στον Άγιο Νικόλαο

Σύντομα περισσότερες λεπτομέρειες για την επερχόμενη έκθεση αναγνώρισης και μορφολογίας που φέτος διοργανώνει ο Κυνηγετικός Σύλλογος Αγίου Νικολάου στις 22 Απριλίου στον Άγιο Νικόλαο.

Στη φετινή μας εκδήλωση θα κρίνει ο διεθνής κριτής και εκπαιδευτής σκύλων Γιώργος Κωστόπουλος. Για την αναγνώριση Κρητικών Λαγωνικών απαιτείται ενημερωμένο και σφραγισμένο βιβλιάριο υγείας και μικροτσίπ. Δεν απαιτείται δήλωση συμμετοχής ούτε υπάρχει κάποια οικονομική επιβάρυνση. Ασφαλώς τα ζώα θα πρέπει να είναι αρτιμελή και υγιή. Δικαιούνται αναγνώριση ζώα ηλικίας άνω των 6 μηνών.

Για την συμμετοχή στην μορφολογία θα πρέπει αρχικά τα ζώα να έχουν ήδη αναγνωριστεί και να πληρούν όλες τις παραπάνω προϋποθέσεις. Οι κάτοχοι των ζώων θα πρέπει να συμπληρώσουν και να αποστείλουν υπογεγραμμένη δήλωση βάση οδηγιών του Κυνολογικού Ομίλου Ελλάδος η οποία θα αναρτηθεί σύντομα στην ιστοσελίδα μας μαζί με τις ημερομηνίες υποβολής. Και εδώ δεν υπάρχει καμία οικονομική επιβάρυνση. Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τον κυνηγετικό σύλλογο Αγίου Νικολάου που με μεγάλη προθυμία ανέλαβε την διοργάνωση.

Ευχαριστούμε όλα τα μέλη και φίλους του Ομίλου για την στήριξη. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στη σκυλοτροφή Trialer που στηρίζει ευγενικά αυτή μας την προσπάθεια.

© 2014 Cretan Dog. All rights reserved.