Ο Όμιλος Κρητικού Λαγωνικου δίπλα στο Νίκο Καμηλακη που δίνει την δική του μάχη!

Κατόπιν επικοινωνίας με μέλη του Ομίλου μας για την δύσκολη μάχη που δίνει ένας 30χρονος συντοπίτης μας, συνάδελφος κυνηγός, κυνόφιλος και πατέρας ενός μικρού κοριτσιού "Νίκος Καμηλάκης" αποφασίσαμε σαν ΔΣ να προχωρήσουμε σε σχετικές ενέργειες ώστε να βοηθήσουμε όπως και όσο μπορούμε τον ίδιο και την οικογένειά του.

Ο Νίκος νοσηλεύεται στο αιματολογικό του ΠΑΓΝΗ με Λέμφωμα. Κατόπιν ενεργειών μας καταφέραμε να επικοινωνήσουμε με τον ίδιο και να λάβουμε την άδεια του για την δημοσίευση του θέματος αυτού καθώς και μιας σειράς ενεργειών από πλευράς του ομίλου μας για συνδρομή σε αυτή την μάχη.

Ο αριθμός λογαριασμού με δικαιούχους τον Νίκο και Άννα Καμηλάκη στην τράπεζα Πειραιώς είναι GR 20-0172-7700-0057-7008-3532-708

Κάθε βοήθεια είναι πολύτιμη ώστε ο Νίκος να συνεχίσει και να ολοκληρώσει την θεραπεία του, με τις ευχές όλων μας να βγει νικητής και να επιστρέψει γρήγορα στην οικογένεια του.

Καλούμε όλα τα μέλη του ομίλου μας και όλους όσους θέλουν να βοηθήσουν, να επικοινωνήσουν με τον όμιλο για τις σχετικές ενέργειες.

© 2014 Cretan Dog. All rights reserved.