Ενίσχυση Ομίλου Κρητικού Λαγωνικού

Με χαρά ενημερώνουμε τα μέλη και τους φίλους του Ομίλου μας πως ολοκληρώθηκε η διαδικασία μετά από σχετικές ενέργειες για την ενίσχυση του ομίλου μας από την περιφέρεια Κρήτης.

Με την αμέριστη στήριξη του περιφερειακού συμβουλίου και ιδιαίτερα του περιφερειάρχη Κρήτης "Σταύρου Αρναουτάκη" και του περιφερειακού συμβούλου "Γιώργου Μαρή" χορηγήθηκε μια σημαντική βοήθεια για την αγορά εξοπλισμού, ηλεκτρονικών, μέσων και οργάνων τα οποία έρχονται να προστεθούν στην περιουσία του ομίλου Κρητικού Λαγωνικού.

Η περιφέρεια Κρήτης αναγνωρίζει γραπτά και έμπρακτα το έργο του Ομίλου μας καθώς και τα ανταποδοτικά οφέλη των δράσεων μας για όλη την Κρήτη.

Αξίζει να σημειώσουμε πως μέχρι στιγμής όλα τα μέσα καθώς και πολλά υλικά διατέθηκαν ευγενικά από τα ίδια τα μέλη των μέχρι σήμερα ΔΣ ώστε να εξυπηρετηθεί η ομαλή λειτουργία του Ομίλου και το δυνατόν η εξοικονόμηση χρημάτων.

Ενδεικτικά αναφέρουμε πως σε λίγες ημέρες ο Όμιλος θα διαθέτει πλέον Φορητό υπολογιστή τελευταίας τεχνολογίας με τα σχετικά περιφερειακά εξαρτήματα και προγράμματα.
Έγχρωμο Πολυμηχάνημα, scanner ,εκτυπωτή.
Οθόνη προβολής
Προτζέκτορα και πανί προβολής.
Αφαιρούμενο δίσκο αποθήκευσης.
Ψηφιακή μηχανή φωτογραφίας και βίντεο.
Οργανα σωματικών μετρήσεων.

Οι ανάγκες του ομίλου μας όχι μόνο δεν σταματούν εδώ αλλά ολοένα και αυξάνουν.
Καλούμε όλα τα μέλη του Ομίλου μας να ταχτοποιήσουν τις ετήσιες συνδρομές τους(10 ευρώ ετησίως) καθώς και όλους όσους θέλουν να βοηθήσουν με τις δωρεές τους στο Λογαριασμό του Ομίλου Κρητικού Λαγωνικού (Τράπεζα Πειραιώς Αριθμός Λογαριασμού 5766-075971-436 Iban: GR0501727660005766075971436 bic: pirbgraa) για την ενίσχυση του έργου μας και την υλοποίηση του προγράμματος μας.

Συνεχίζουμε τις δράσεις μας με Κυνοφιλικό σεμινάριο στο Ηράκλειο στις 24/8 και Έκθεση αναγνώρισης - μορφολογίας στα Χανιά στις 25/8 με το διεθνή κριτή Γιάννη Φραγγιδη Με την υποστήριξη του 1ου Κυνηγετικού Συλλόγου Χανίων και 1ου Κυνηγετικού Συλλόγου Ηρακλείου.

Σύντομα περισσότερες λεπτομέρειες για τις εκδηλώσεις www.cretandog.gr

© 2014 Cretan Dog. All rights reserved.