Έκθεση αναγνώρισης και μορφολογίας Κρητικων Λαγωνικων 03 Ιουνίου

Ο Όμιλος Κρητικού Λαγωνικού διοργανώνει έκθεση αναγνώρισης και μορφολογίας Κρητικων Λαγωνικων το Σάββατο 03 Ιουνίου 2023 και ώρα 17:00 στο πάρκο Αγίου Ιωάννη Μαγγανίτη στις Αρχάνες Ηρακλείου. Κριτής:Τραγκαλη Εύη.
Προϋπόθεση συμμετοχής: Σκυλιά υγιή, αρτιμελή, με πλήρες ενημερωμενο βιβλιάριο υγείας και ηλεκτρονική ταυτοποίηση (microchip ). Απαγορεύεται η συμμετοχή ζώων με κομμένα αυτιά ή ουρά. Στα πλαίσια της έκθεσης με βάση σχετική απόφαση του Κυνολογικου Ομιλου Ελλάδος - The Kennel Club of Greece ο σκύλος που θα επιλεγεί ως καλύτερος έκθεσης θα λάβει επιδότηση 500 ευρώ για την συμμετοχή του στην Παγκόσμια έκθεση σκύλων στην Γενεύη της Ελβετίας World Dog Show Championship 2023 .
Ο ΟΚΛΑ Κατόπιν απόφασης ΔΣ και με την υποστήριξη της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Κρήτης Δωδεκανήσου θα επιδοτησει επιπλέον με 1500 ευρώ την αποστολή του καλύτερου εκπροσώπου της ράτσας θέτοντας τις παρακάτω προϋποθέσεις ώστε να διασφαλίσει την καλύτερη δυνατή εκπροσώπηση και την διαφάνεια στην επιλογή.

Α) Οι συμμετέχοντες στην έκθεση μορφολογίας θα πρέπει να είναι διατεθειμένοι εφόσον επιλεγούν να παρουσιάσουν το σκύλο τους στην Παγκόσμια έκθεση σκύλων στα τέλη Αυγούστου στην Γενεύη Β) Για να δοθεί το σύνολο της επιδότησης θα πρέπει η επιλογή να προκύψει από ένα σύνολο τουλάχιστον τεσσάρων (4) συμμετοχών (ιδανικά δύο από κάθε φύλο).
Παρακαλούνται όσοι επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή να επικοινωνήσουν έγκαιρα με τον Όμιλο.
Λήξη προθεσμίας υποβολής συμμετοχής Παρασκευή 26 Μαΐου.
Επικοινωνία: email: cretandog@gmail.com
Tel: 6946690987

Θερμά ευχαριστήρια στην Α' Κυνηγετικη Ομοσπονδία Κρήτης και Δωδεκανήσου και στον Κυνολογικό Όμιλο Ελλάδος για την στήριξη αυτής της αποστολής καθώς και στον 1ο Κυνηγετικό Σύλλογο Ηρακλείου που είναι πάντα αρωγός σε κάθε προσπάθεια του Ομίλου μας. Θερμά ευχαριστήρια επίσης στην κυρία Χρυσούλα Γιαννιδακη για την άμεση ανταπόκριση και στήριξη του έργου του Ομίλου μας.
Οποιοσδήποτε επιθυμεί να στηρίξει αυτή την αποστολή και γενικότερα την προσπάθεια του Ομίλου Κρητικου Λαγωνικού μπορεί να καταθέσει δωρεά στο λογαριασμό του Ομίλου:
Τράπεζα Πειραιώς
Όμιλος Κρητικού Λαγωνικού
Iban: GR0501727660005766075971436
bic: pirbgraa

© 2014 Cretan Dog. All rights reserved.