Ανακοίνωση προς όλα τα μέλη του Ομίλου Κρητικού Λαγωνικού.

Τέλος Νοεμβρίου 2020 λήγει και η τρίτη διετία του ομίλου μας καθώς και η θητεία του παρόντος διοικητικού συμβουλίου.

Βάση καταστατικού πρέπει να πραγματοποιηθούν Γενική απολογιστική συνέλευση και εκλογές για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου. Με βάση την παρούσα κατάσταση θα πρέπει να βρεθεί ο πλέον ασφαλής και νόμιμος τρόπος καθώς και χώρος ώστε να τηρούνται οι υγειονομικές προϋποθέσεις και να εξασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή των εκλογών, με το ενδεχόμενο πάντα ματαίωσης ή αναβολής λόγω νομικών- υγειονομικών περιορισμών.

Παρόλα αυτά καλούμε σε πρώτη φάση όλα τα τακτικά και οικονομικά τακτοποιημένα μέλη του Ομίλου μας που ενδιαφέρονται για την φυλή και θέλουν να συμμετάσχουν ενεργά και να προσφέρουν για την επόμενη διετία να αποστείλουν την εκδήλωση ενδιαφέροντος για την υποψηφιότητα τους με email στο cretandog@gmail.com ή με προσωπικό μήνυμα στον πρόεδρο Nikos Anetakis, ή στο γραμματέα Γιώργος Ζαχαριουδάκης.

Μην διστάσετε να ζητήσετε οποιαδήποτε διευκρίνιση ή να εκδηλώσετε οποιοδήποτε ενδιαφέρον για βοήθεια. Κατόπιν σύσκεψης του ΔΣ και αφού ληφθούν υπόψη οι σχετικές διατάξεις και περιορισμοί θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση με περισσότερες λεπτομέρειες.

© 2014 Cretan Dog. All rights reserved.