Έκθεση Αναγνώρισης και Μορφολογίας Κρητικών Λαγωνικων Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου

Ο Όμιλος Κρητικού Λαγωνικου στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του, πραγματοποιεί και φέτος, εκδήλωση αναγνώρισης και μορφολογίας Κρητικών λαγωνικων την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου στην κεντρική πλατεία του Γαζίου (Δημαρχείο). Υπό την αιγίδα του Δήμου Μαλεβιζίου και του 1ου Κυνηγετικού συλλόγου Ηρακλείου.

Για την αναγνώριση:
Δεν απαιτείται δήλωση συμμετοχής.
Απαραίτητα :
Μικροτσίπ και βιβλιάριο υγείας με το ισχύον αντιλυσσικό εμβόλιο με σφραγίδα κτηνιάτρου.
Τα σκυλιά θα πρέπει να είναι από 6 μηνών και πάνω, σε άριστη κατάσταση υγείας,αρτιμελή και καθαρά διαφορετικά δεν θα λάβουν μέρος στην διαδικασία.
Για την συμμετοχή στην αξιολόγηση της μορφολογίας.
Τα σκυλιά θα πρέπει να φέρουν τα έγγραφα μικροτσίπ και βιβλιάριο υγείας με το ισχύον αντιλυσσικό εμβόλιο με σφραγίδα κτηνιάτρου.
Θα πρέπει να έχουν αναγνωριστεί σε προηγούμενη εκδήλωση και να έχουν λάβει το απαραίτητο πιστοποιητικό ΒΕΑ ή ΒΕΚ.
Οι ιδιοκτήτες που επιθυμούν να λάβουν μέρος στην μορφολογία θα πρέπει να αποστείλουν έγκαιρα δήλωση συμμετοχής με τα στοιχεία τους(ονοματεπώνυμο τηλέφωνο διεύθυνση), και τα στοιχεία του πιστοποιητικού του ζώου που επιθυμούν να συμμετέχει(Όνομα, φύλο, αριθμός ΒΕΑ ) στο cretandog@gmail.com έως και την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου.
Στη συνέχεια θα τους αποσταλεί δήλωση που θα πρέπει να τυπώσουν να συμπληρώσουν και να φέρουν υπογεγραμμένη εως την ημέρα της εκδήλωσης μαζί με όλα τα υπόλοιπα έγγραφα. Σύντομα θα αναρτηθεί σχετική αφίσα με τους υποστηρικτές της εκδήλωσης και τους δωροθετες της κλήρωσης που θα πραγματοποιηθεί μετά το πέρας της εκδήλωσης.
Φέτος θα μας τιμήσει με την παρουσία της η κριτής του Κυνολογικου Ομίλου Ελλάδος "Εύη Τραγκαλη", Evi Tragali με μεγάλη γνώση και εμπειρία στις λαγωνικες φυλές σκύλων.
Και αυτή η εκδήλωση είναι μία μοναδική ευκαιρία να δείξουμε το υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στην διατήρηση της ράτσας των προγόνων μας, προς πάσα κατεύθυνση!
Ας δείξουμε ένα πολύ υψηλό επίπεδο ποιότητας των ζώων μας και ας στείλουμε ένα σαφές μήνυμα!
"Η διατήρηση του Κρητικού Λαγωνικου είναι χρέος μας, ευθύνη μας, και κάθε προσπάθεια προς αυτή την κατεύθυνση δείγμα πολιτισμού!".
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να στείλετε προσωπικό μήνυμα στο messenger , email cretandog@gmail.com

© 2014 Cretan Dog. All rights reserved.